Specials

Niet harder werken maar slimmer
In specials worden bepaalde problemen behandeld waar veel bedrijven mee te maken krijgen maar waar al een slimme oplossing voor is. Het is zonde van de tijd en energie om lang over problemen na te denken als anderen daar al een oplossing voor bedacht hebben. De afgelopen jaren zijn er vanuit Japan en Amerika heel wat kwaliteitssystemen en verbetertechnieken over ons heen gekomen. De ene methode was nog maar net ge´ntroduceerd of de volgende diende zich alweer aan. En als je niet meedeed zou je de concurrentieslag verliezen. Natuurlijk is geen enkele aanpak zaligmakend maar hebben ze wel allemaal hun sterke kanten.

Hieronder vindt u een aantal technieken die u kunt gebruiken om bepaalde zaken net iets slimmer te doen. Als u klikt op de naam van de special volgt een beschrijving van de inhoud. Bent u ge´nteresseerd dan kunt u de special hier bestellen.

Heeft u een probleem dat net even iets anders is dan hier beschreven en u vraagt zich af of daar al iets slims voor is bedacht, stuur een email en we laten het u weten.

1.Bedrijfsplan
2.MTBF
3.Korting versus marge
4.Rendement Schema
5.Produktplan
6.Kwaliteit zakenpartners
7.Produktselectie
8.Selecteren van juiste leverancier
9.FMEA
10.Verkoopprognoses
11.Steekproeven